aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦουρλάνος και… ενδιαφέρον από την Κύπρο

Φουρλάνος και… ενδιαφέρον από την Κύπρο

Η ελλαδική ιστοσελίδα to10.gr αναφέρει ότι ο Σπύρος Φουρλάνος είναι σε αναζήτηση νέου ποδοσφαιρικού σταθμού και ότι τον προσέγγισαν ομάδες από την Κύπρο. Το δημοσίευμα:

«Ο Σπύρος Φουρλάνος έδειξε πως άφησε πίσω τον τραυματισμό του, έπαιξε 18 ματς σε τρεις μήνες και είναι έτοιμος για το νέο step up.

Ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τη σεζόν 2020-21 άφησε τον Σπύρο Φουρλάνο εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για έναν ολόκληρο χρόνο. Και τη στιγμή που πολλοί πίστευαν πως ο 28χρονος μεσοαμυντικός, που θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού την τελευταία δεκαετία, δεν θα μπορέσει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, εκείνος έμοιαζε αποφασισμένος να τους διαψεύσει.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη του έδωσε την ευκαιρία τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό και ο Φουρλάνος ήταν εκεί για να την αρπάξει. 18 συμμετοχές εκ των οποίων οι 16 ήταν 90λεπτες (εκτός των δύο πρώτων αγώνων), δύο γκολ και δύο ασίστ. Σε διάστημα τριών μηνών ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Κλαμπ Μπριζ απέδειξε πως επέστρεψε υγιής και έτοιμος για το step up. Ξεχώρισε μακράν στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε ο νεοφώτιστος στην Superleague 2, Αστέρας Βλαχιώτη, για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό του και παίζοντας ως στόπερ και ως αμυντικός μέσος, ο Φουρλάνος βροντοφώναξε πως επέστρεψε. Πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά την τελευταία τριετία για να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία και να αγωνιστεί και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός γηπέδων για έναν χρόνο.

Στερώντας του επί της ουσίας την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι στη Superleague, στην οποία βρισκόταν με τον Ιωνικό μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σπύρος Φουρλάνος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, ενώ και σύλλογοι από την Κύπρο τον έχουν προσεγγίσει. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού εξετάζει τις επιλογές του και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του.

ΥΓ: Καμιά φορά οι ποδοσφαιρικές ιστορίες είναι τέτοιες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία. Σε μια περίοδο που ο Σπύρος Φουρλάνος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και την επιστροφή του σε υψηλό επίπεδο, η πρώτη ομάδα του, ο Παναθηναϊκός, δίνει για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που ο Φουρλάνος είχε ντεμπουτάρει με το τριφύλλι στο στήθος.

Το απόγευμα της Πέμπτης οι «πράσινοι» αγωνίζονται απέναντι στην αυστριακή Κιτσμπούελ, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους. Ομάδα που είχαν αντιμετωπίσει στις 13 Ιουλίου 2011, το καλοκαίρι που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε καλέσει τον Φουρλάνο από την Under 20 του Παναθηναϊκού να ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Και σε εκείνο το φιλικό ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, μπαίνοντας σαν αλλαγή αντί του Πλεσί στο 75’ της αναμέτρησης. Πως τα φέρνει η – ποδοσφαιρική – ζωή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ