aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΦωκαΐδης: «Στην Κύπρο σήμερα ο Γιακουμάκης»

Φωκαΐδης: «Στην Κύπρο σήμερα ο Γιακουμάκης»

Νέα κίνηση ενίσχυσης από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που φέρνει σήμερα στην Κύπρο τον Γιώργου Γιακουμάκη για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

Ο εκπρόσωπος Tύπου των μαυροκίτρινων, Πάρης Φωκαίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ντουρμισάι.

Οι δηλώσεις του

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έχουμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Θα έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι ένας Γολγοθάς. Πιστεύουμε όμως στις δυνάμεις μας».

Για τον Ντουρμισάι: «Στην προπόνηση της Τετάρτης είχε ένα σοβαρό τραυματισμό. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει όλη τη σεζόν. Η πρώτη διάγνωση αναφέρεται σε αποκόλληση χιαστών. Θα μείνει εκτός για δύο μήνες και θα δούμε πότε θα επανέλθει και αν μπορεί να επανέλθει. Γενικά είμαστε άτυχοι φέτος με τους τραυματισμούς. Στη μια βδομάδα που βρίσκεται στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε. Δεν θα τα βάλουμε κάτω. Θα κάνουμε άλλες δύο μεταγραφές. Νάνι και Ιωάννου έπαθαν θλάση με τον Ακρίτα. Σάλι και Γκεριέρ παραμένουν στο απουσιολόγιο. Ο Πεχλιβάνης έχε απουσιάζει με κάταγμα στο δάχτυλο. Εμείς κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να ενισχύσουμε την ομάδα. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο αποψινό παιχνίδι».

Για τον Γιακουμάκη: «Μετά τον χθεσινό τραυματισμό του Ντουρμισάι η διοίκηση έκανε αστραπιαίες κινήσεις. Μας ενδιαφέρει ο Γιακουμάκης. Θα έρθει σήμερα στην Κύπρο και θα γίνουν συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία. Κινούμαστε και για τη θέση 8-10. Ο Πέτρος Γιακουμάκης τηρεί τις προϋποθέσεις του προπονητή και του γενικού αρχηγού».

Για τα οικονομικά: «Ο Ολυμπιακός είναι συνεπέστατος με τις υποχρεώσεις του. Όλοι είμαστε περήφανοι για το πως στέκεται ο Ολυμπιακός οικονομικά. Ο γενικός αρχηγός εκφράζει κάποτε παράπονα κι εγώ τον καταλαβαίνω απόλυτα. Ο Χριστόφορος Τορναρίτης είναι από τους παράγοντες με τη μεγαλύτερη προσφορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι αποδεδειγμένα ο παράγοντας του Ολυμπιακού με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στα επιτεύγματα των τελευταίων χρόνων. Είμαστε στην πρώτη κατηγορία εδώ και 70 χρόνια. Αυτοί είμαστε οι Ολυμπιακοί και δεν μας πτοεί τίποτα. Είμαστε στους «8» του κυπέλλου. Δεν μας αφήνει αδιάφορους ο θεσμός»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ