aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦιλολογικό ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ζάντερ

Φιλολογικό ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ζάντερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Καμιά επίσημη πρόταση δεν έχουν στα χέρα τους οι άνθρωποι της Πάφος FC για τον Ζάντερ Σαντάνα. Προς το παρόν υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά τίποτε περισσότερο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βλέπει θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, με την Παφιακή ομάδα να μην είναι αρνητική σε περίπτωση που έλθει και  μια καλή οικονομική πρόταση.

Αυτό όμως που ενδιαφέρει πιο πολύ τους ανθρώπους της ομάδας της Πάφου, είναι να προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ τους. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με τους ποδοσφαιριστές που έχει εγκρίνει ο Ζέλικο Κόπιτς. Η προσπάθεια είναι στη νέα σεζόν να γίνει ένα καλύτερο βήμα από το περσινό. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ουκρανού Αρτούρ Ρούντκο για την θέση του τερματοφύλακα, αναμένονται και άλλες κινήσεις, που θα φέρουν ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας. Είναι σε επαφές με τον Ισλανδό επιθετικό Κολπέιν Σίγβρουρσον, ενώ πλησιάζει και η ανακοίνωση της μεταγραφής του Γάλλου Μίκαλ Πάνος.

Οι επαφές με όλους είναι σε προχωρημένο στάδιο και στην παφιακή ομάδα, ελπίζουν πως θα γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες κινήσεις που θα καταστήσουν πανίσχυρο το συγκρότημα υπό την καθοδήγηση του Ζέλικο Κόπιτς, από τον οποίο όλοι έμειναν ευχαριστημένοι στη σεζόν που πέρασε. Μέχρι τις 10 Ιουλίου, που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της παφιακής ομάδας, αναμένεται πως όλα θα είναι έτοιμα σε μεγάλο βαθμό, για να μπουν όλοι άμεσα στο πνεύμα και τα θέλω της τεχνικής ηγεσίας. Ήδη σιγά-σιγά βγαίνει και το πρόγραμμα στην Πολωνία, όπου οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο αθλητικά κέντρα, ενώ γίνονται προσπάθειες για τη διεξαγωγή κάποιων δυνατών φιλικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ