aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΦιλική νίκη επί της ΑΕΛ

Φιλική νίκη επί της ΑΕΛ

Η Δόξα νίκησε την ΑΕΛ (3-1) στο Μακάρειο σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, όπου οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες τους, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Για τους νικητές σημείωσε δύο γκολ ο Μπεμπέτο και ένα ο Φοφανά, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Ηλία. Ο Λούκας Χατζηλούκας και ο Διονύσης Διονυσίου (βοηθός του Πάμπου Χριστοδούλου) έκαναν αρκετές δοκιμές και έδωσαν χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Μάλιστα, από πλευράς πρασίνων αγωνίστηκε ως βασικός και ο Γκουλόν, ο οποίος ως γνωστόν μετέχει εδώ και αρκετό καιρό στις προπονήσεις της ομάδας της Κατωκοπιάς μέχρι να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Η Δόξα άρχισε τον αγώνα με τους Χατζηφραγκίσκου, Χριστοδούλου, Αρετά, Γκουλόν, Μάρκες, Γουίλσον, Παουλίνιο, Κάστρο, Ρίβας, Φοφανά, Μπεμπέτο, και η ΑΕΛ με τους Κίττο, Κυριάκου, Σιέλη, Ελισσαίου, Βασιλείου, Σόουζα, Μαύρου, Γεωργιάδη, Σάρκι, Σαβανέ, Αρουαμπαρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ