aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΦεύγει δανεικός ο Ιάσονας Πική

Φεύγει δανεικός ο Ιάσονας Πική

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σε μία εξαιρετική προσθήκη προχωράει ο ΠΟ Ξυλοτύμβου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, συμφώνησε με τη Νέα Σαλαμίνα για να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον 18χρονο επιθετικό Ιάσονα Πική (αριστερά στη φωτό).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο νεαρός φορ δεν βρίσκεται στην αποστολή για το βασικό μέρος της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων στη Βουλγαρία. Από την άλλη, η ομάδα της Ξυλοτύμβου «εμβολιάζεται» με έναν ταλαντούχο παίκτη που θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, μετά από την άνοδό της, με στόχο την παραμονή.

Ο 19χρονος επιθετικός στο Πρωτάθλημα Νέων Κ19 είχε 17 συμμετοχές και 12 γκολ. Με την πρώτη ομάδα της Νέας Σαλαμίνας ο Πικής κατέγραψε σε πρωτάθλημα και κύπελλο πέντε συμμετοχές και ένα γκολ. Πραγματοποίησε πολύ καλά παιχνίδια τόσο με την ομάδα Νέων της Σαλαμίνας όσο και με την ανδρική.

Λόγω της πληθώρας επιλογών στην επιθετική λειτουργία της Νέας Σαλαμίνας, προτιμήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός με στόχο να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία, να μετρήσει παιχνίδια στα πόδια του σε ένα δυσκολότερο πρωτάθλημα από αυτό των Κ-19 και το επόμενο Καλοκαίρι να επιστρέψει στην προσφυγική ομάδα πιο ώριμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ