aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΦέρνει τον 20χρονο Ριβάλντο στην Κύπρο

Φέρνει τον 20χρονο Ριβάλντο στην Κύπρο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Πάφος FC φέρνει στην Κύπρο τον Τοντ Ριβάλντο Φέρε για να περάσει από δοκιμαστικά.

Πρόκειται για 20χρονο Ινδονήσιο (15/03/1999) επιτελικό μέσο και όπως ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να ικανοποιήσει σε σημαντικό βαθμό τον Κάμερον Τόσακ για να αποκτηθεί ως επένδυση από την παφιακή ομάδα και η προσθήκη του θα ισχύσει από την επόμενη μετεγγραφική περίοδο, δηλαδή το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε και δηλώσεις: «Ελπίζω να κλείσω σε αυτή την ομάδα. Έχω αυτή την προσφορά από την Ευρώπη και δεν θέλω να χάσω αυτή την ευκαιρία».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις μάλιστα (Super ΣΠΟΡ FM 104.0): «Θα έρθει μέσα στο Γενάρη για δοκιμαστικά. Έχει καλή προοπτική. Αν θα ενταχθεί στην ομάδα μας, θα το κάνει από τη επόμενη μετεγγραφική περίοδο. Θέλουμε να κάνουμε μια ανανέωση στο ρόστερ και να έχουμε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ