aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΦερέρ-Μιχαήλ: Ανάμικτα συναισθήματα και συμφωνία για την εικόνα

Φερέρ-Μιχαήλ: Ανάμικτα συναισθήματα και συμφωνία για την εικόνα

Οι Κάρλος Φερέρ και Χρύσης Μιχαήλ είχαν ανάμικτα συναισθήματα για το 2-2 ανάμεσα στις ομάδες τους, αντιστοίχως Ένωση και Καρμιώτισσα. Πάντως συμφώνησαν για την εικόνα του ματς, σύμφωνα με όσα δήλωσαν.

Κάρλος Φερέρ(ΕΝΠ): «Είμαστε απογοητευμένοι από την ισοφάριση στην καθυστέρηση. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας. Το πρώτο μέρος δεν ήταν καλύτερο για μας. Πιστεύω ότι χάσαμε πολλές μπάλες και είχαμε πρόβλημα στο τρανζίσιον και μας έβαλε πίεση η Καρμιώτισσα. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε το σύστημα και ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι.  Συνεχίσουμε τη δουλειά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίσουμε…».

Χρύσης Μιχαήλ(Καρμιώτισσα): «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μου. Θα μπορούσα να το χωρίσω σε δύο μέρη. Στο α’ ημίχρονο, σε σχέση με τι ζήτησα από τους παίκτες μου, κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Γι’ αυτό είναι κρίμα, αντί να ήμασταν μπροστά στο σκορ και με περισσότερα γκολ στο ημίχρονο, καταφέραμε να ισοφαριστούμε στην καθυστέρηση και όπως φάνηκε στην πορεία επηρεάστηκε η ψυχολογία των παιδιών. Η εικόνα στο β’ ημίχρονο, δεν ήταν όπως στο α’ ημίχρονο. Μπορούσαμε όμως να σκοράρουμε. Όπως εξελίχθηκε το ματς όμως, με το να ισοφαρίζεις στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, είναι χρυσός βαθμός που θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Οι ομάδες που παλεύουν για παραμονή, δείχνει ότι ενισχύονται. Σίγουρα θα είναι δύσκολος δρόμος για όλους. Είμαι σίγουρος και αισιόδοξος ότι η ομάδα μου θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να μείνουμε στην κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ