aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΦελκ: «Έτσι, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι»

Φελκ: «Έτσι, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι»

Ικανοποιημένος για κάποια διαστήματα μονάχα στο παιχνίδι, δήλωσε πως είναι ο τεχνικός της Ένωσης μετά από την ήττα στην Αρένα με 0-3 από την ΑΕΚ. Ο Κάριτ Φελκ, επίσης, μίλησε με όμορφα λόγια για τις εγκαταστάσεις του ΑΕΚ Αρένα.

«Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Κάναμε πολύ καλά πράγματα, αλλά όταν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να πεις πολλά ούτε είσαι ευχαριστημένος. Οπόταν εμένα δεν μου άρεσε που χάσαμε. Χαίρομαι για την ΑΕΚ είμαι ευχαριστημένος με τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της εντός και εκτός. Σεβασμός λοιπόν από εμένα γι’ αυτό», είπε αρχικά.

Στο πρώτο μέρος έπαιξε καλύτερα η ΑΕΚ. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους, αλλά διώχναμε την μπάλα και αυτό δεν μου άρεσε. Στην επανάληψη οι παίκτες μου έκαναν ό,τι τους είπα, ελέγχαμε το ματς έσο μπορούσαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δυστυχώς μέτρησε. Παρά την πίεση έπαιξαν οι παίκτες μου αλλά κάναμε δύο λάθη τα οποία τιμώρησε ο αντίπαλος, αλλά κατά διαστήματα παίξαμε καλά, οι παίκτες έκαναν ό,τι τους είπα κι αυτό με αφήνει ικανοποιημένο έως έναν βαθμό», πρόσθεσε όσον αφορά στο ματς..

«Χρειάζεται να διορθώσουμε τα λάθη μας αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ζητώ από τον κόσμο μας να είναι την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο “Τάσος Μάρκου” στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να περάσουμε στα ημιτελικά του κυπέλλου», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ