aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Φαβορί η Ομόνοια, λόγω ποιότητας και προσωπικοτήτων»

«Φαβορί η Ομόνοια, λόγω ποιότητας και προσωπικοτήτων»

Την Ομόνοια έχρισε ως πρώτο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Κλήμης Αλεξάνδρου. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις του στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» εκτίμησε πως η μάχη για τον τίτλο θα πάει μέχρι τέλους ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες (Απόλλων, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ), όμως εξέφρασε την άποψη ότι το «τριφύλλι» έχει ελαφρύ προβάδισμα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις

Τη μάχη για τον τίτλο πώς την βλέπεις; «Εμένα μου έκανε εντύπωση ότι η Ανόρθωση απ’ εκεί που παρουσίαζε κάμψη τα τελευταία 2-3 παιχνίδια βελτιώθηκε και δεν την πήρε από κάτω. Η Ομόνοια είναι εκεί, ο Απόλλων το ίδιο και νομίζω αυτές οι τρεις ομάδες όπως και η ΑΕΛ θα είναι εκεί μέχρι το τέλος».

Σε ποια από αυτές τις τέσσερις ομάδες δίνεις προβάδισμα; «Νομίζω, χωρίς να θέλω να αδικήσω άλλες ομάδες, λόγω ποιότητας και σταθερότητας θα δώσω ένα προβάδισμα στην Ομόνοια γιατί έχει προσωπικότητες».

Ποιες είναι αυτές οι προσωπικότητες; «Πρώτα απ’ όλα ο προπονητής. Είναι ένας άνθρωπος που έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποιοι τον έκριναν μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως φαίνεται πως γνωρίζει κάτι περισσότερο».

Σωφρόνης ή Μπεργκ στον πάγκο της ΑΕΚ; Ποιον θα ήθελες; «Είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά οφείλω να πω Σωφρόνης. Για μένα όποιος και να είναι προπονητής της ομάδας είναι ο καλύτερος προπονητής».

Διαβάστε επίσης: Κλήμης Αλεξάνδρου: «Να σταματήσουν κάποιοι να καταδικάζουν τον Σωφρόνη»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ