aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΦαντάζει ως το δυσκολότερο για την Αλκή μέχρι το τέλος της σεζόν

Φαντάζει ως το δυσκολότερο για την Αλκή μέχρι το τέλος της σεζόν

Στην Αλκή άφησαν πίσω τους το παιχνίδι με τη Δόξα, όμως θα θελήσουν μέσα από τα λάθη που έγιναν και είχαν ως αποτέλεσμα τη βαριά εντός έδρας ήττα, να μάθουν και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στη συνέχεια. Σ’ αυτό θα βοηθήσει και η διακοπή του πρωταθλήματος, δίνοντας χρόνο στον Σακκά να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του.

Το παιχνίδι που ακολουθεί, αυτό με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη Δευτέρα 1η Απριλίου, φαντάζει βάσει της θέσης και των δυνατοτήτων της αντίπαλης ομάδας ως το πιο δύσκολο που θα δώσει η Αλκή μέχρι το τέλος της σεζόν. Επιβάλλεται να παρουσιαστεί όσο το δυνατό καλύτερη, με καθαρό μυαλό και αποφυγή αβίαστων λαθών στην άμυνα και αποτελεσματική στην επίθεση. Μόνο έτσι θα μπορεί να ελπίζει σε βαθμολογικό κέρδος.

Η τεχνική ηγεσία θα αναμένει την επιστροφή των διεθνών Πάρντο και Σπόλιαριτς, για να δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι που ακολουθεί. Θα απουσιάσει ο Τραϊτσέφσκι, ενώ ο Σακκάς ενδέχεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ