aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΦαντάρος: «Προσπάθεια να απωσιοπηθούν οι προθέσεις και οι επιθυμίες κάποιων»

Φαντάρος: «Προσπάθεια να απωσιοπηθούν οι προθέσεις και οι επιθυμίες κάποιων»

Ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος, με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, παρέθεσε την θέση του για όσα εκτυλίχθηκαν στην σημερινή ψηφοφορία του ΔΣ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Kαταγγέλλει παράλληλα, την προσπάθεια να απωσιοπηθούν οι πραγματικές προθέσεις και επιθυμίες κάποιων.

Η ανάρτηση του Γιώργου Φαντάρου:

Επειδή γίνεται αναφορά στις διάφορες ψηφοφορίες της σημερινής ΓΣ της ΚΟΠ και στη στάση που τήρησε το σωματείο της Ν. Σαλαμινας, το οποίο είχα την τιμή να αντιπρωσοπευω, θέλω να διευκρίνησω τα εξής.

Α. Με κάθε σοβαρότητα και επιχειρημοτολογοντας τοποθέτησαμε την θέση μας υπέρ της συμμετοχής στο νέο πρωταθλημα 14 ομάδων και την φετινή διαβάθμιση μόνο 2.Στην παρουσιάση των θέσεων μας δεν παραληψαμε να αναφέρουμε ότι, όπως και είναι πάντοτε η πολιτική του σωματείου μας, σεβόμαστε απόλυτα την αντίθετη άποψη και είμαστε έτοιμη να δεχθούμε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Τελικά όπως είναι γνωστό η πρόταση αυτή απορριφθηκε με 5 ψήφους εναντίον.

Β. Με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρήσαμε ότι στο τραπέζι μπήκε μια νέα πρόταση που ουσιαστικά υποστήριζε την συμμετοχή στο B group του φετινού πρωταθλήματος 8 ομάδων και την διαβάθμιση 4.Οπως ήταν φυσικό διαφώνησα έντονα επισημενοντας στους εισηγητές της ότι πριν ακόμα περάσουν 3 λεπτά από την απόρριψη της δικής μας προτάσης, με το βασικό αιτιολογικό ότι δεν ήταν σωστό σε αυτό το χρονικό σημείο να τροποποιηθεί η προκυρηξη…. οι ίδιοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα ξαφνικά… να προτείνουν την τροποποίηση της. Διαφώνησα έντονα και για λόγους αρχής δήλωσα ότι δεν συμμετέχω σε τέτοια ψηφοφορια. Επομένως δεν δηλώσαμε απλά αποχή αλλά αιτιολογήσαμε την θέση μας και δηλώσαμε ότι θεωρούμε την πρόταση αυτή προβληματική για την θέση και την ανακολουθη συμπεριφορά κάποιων.

3. Την ίδια ακριβώς θέση κρατήσαμε και στην πρόταση για δύο ομίλους των 7 ομαδων.

Το σωματείο μας αλλά και εγώ προσωπικά έμαθα να λειτουργώ δημοκρατικά και με σεβασμό στην άλλη άποψη. Το αποτέλεσμα του ΔΣ είναι απόλυτα σεβαστό αλλά δεν μπορούσα να μην επισημάνω την ανακολουθία και την προσπάθεια να παρασιωπηθουν οι πραγματικές προθέσεις και επιθυμίες κάποιων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ