aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦαντάρος κατά διεθνών: «Δεν παίζουν όσο μπορούν, μήπως να Κυπριοποιήσουμε ξένους;»

Φαντάρος κατά διεθνών: «Δεν παίζουν όσο μπορούν, μήπως να Κυπριοποιήσουμε ξένους;»

Έφθασε η ώρα μηδέν για την Εθνική Κύπρου. Ο βοηθός γενικός γραμματέας της ΚΟΠ και εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην Ομοσπονδία ήταν έντονος στις τοποθετήσεις του για την Εθνική Κύπρου, μιλώντας στον Super Sport FM. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και σημειώνοντας τις ευθύνες της ΚΟΠ, όμως εξαπέλυσε «πυρά» κατά των πρωτοκλασάτων Κύπριων διεθνών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν μπορώ να εκφράσω την επίσημη θέση της ΚΟΠ, γιατί πρέπει να γίνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα για να δούμε τι φταίει, θα σας πω τι δική μου άποψη. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Δεν πρέπει να βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, να κάνουμε την ανάλυση έξω από του κουτί, να δούμε τις οδυνηρές πραγματικότητες γιατί έχουμε πατώσει. Φταίνε όλοι, όχι μόνο ο προπονητής και οι παίκτες και η Ομοσπονδία. Φτάσαμε στην ώρα μηδέν. Αυτά που βλέπουμε σήμερα, μπορεί να είναι λάθη ή παραλείψεις προηγούμενων χρόνων.

Οι παίκτες μας παρουσιάζονται πολύ κάτω από αυτό που αναμέναμε. Δεν είμαι προπονητής για να κρίνω. Εγώ θέλω να μάθω, οι πρωτοκλασάτοι τι πρόσφεραν; Είναι ευχαριστημένοι από τον εαυτό τους; Παίζουν για τη φανέλα ή πίσω στο μυαλό τους είναι κι άλλα πράγματα. Είναι κάποιοι που δεν προσφέρουν όσα μπορούν. Δεν υπάρχει η αγάπη για το σήμα που φορούν και λυπάμαι που το λέω. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν θέλω να τα ισοπεδώνω όλα. Δηλαδή, οι προπονητές των ομάδων είναι ευχαριστημένοι από τους παίκτες που τροφοδοτούν την Εθνική;

Μήπως έφτασε η ώρα να σκεφτόμαστε τις λύσεις και άλλων χωρών, όπως για παράδειγμα η Μάλτα; Να Κυπριοποιήσουμε ξένους; Και να μην ακούσω να λένε ότι είμαι ενάντια στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Απλά δεν αντέχω να βλέπω την Εθνική μου να διασύρεται στο γήπεδο», είπε αρχικά και συνέχισε. «Πρέπει σαν ΚΟΠ να βρούμε το πρόβλημα. Χθες είδα ορισμένους παίκτες να προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό. Μπας και πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι γίνεται και στις μικρές εθνικές; Αν καταλήξουμε ότι άτομα δεν μπορούν να φτάσουν στην Ανδρών, τότε πρέπει να ψάξουμε και τη λύση της Κυπριοποίησης. Αυτή τη στιγμή η Κύπρος χρειάζεται άμεσα εμβολιασμό με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Επαναλαμβάνω πως αυτή είναι καθαρά δική μου άποψη. Και δεν έχω τίποτα με τους Κύπριους παίκτες, ούτε με τον κύριο Κωστένογλου και πρέπει να κοιτάξουμε και κάτω από το χαλί. Αν πούμε του κ. Κωστένογλου πήγαινε στο καλό και φέρουμε έναν άλλο κ. Κωστένογλου τότε δεν θα δούμε διαφορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ