aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Παρατηρήσαμε κάποιες ανομοιομορφίες στο ίδιο το παιχνίδι, αλλά και στα υπόλοιπα»

Φανούριος: «Παρατηρήσαμε κάποιες ανομοιομορφίες στο ίδιο το παιχνίδι, αλλά και στα υπόλοιπα»

Ο Απόλλων είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος καθώς είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το δύο στα δύο. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ εξέφρασε και κάποια παραπόνα για τη διαιτησία, καθώς σε κάποιες αποφάσεις υπήρξε, όπως χαρακτηριστικά είπε, ανομοιομορφία.

Οι δηλώσεις του

«Κερδίσαμε πολλά σε μία μάχη ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν με την αποβολή, όμως ο Απόλλωνας έβγαλε αντίδραση με πάθος και αφοσίωση στο πλάνο για να φτάσει στο τρίποντο που μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μέσα από αυτές τις συνθήκες κτίζουμε χαρακτήρα, για το παρών και το μέλλον μας. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν κύλησαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε, όμως φτάσαμε το ζητούμενο και στις δύο περιπτώσεις. Χρειαζόμαστε ηρεμία και πίστωση χρόνου, διότι το σύνολο είναι καινούριο».

Για τις απουσίες: «Έχουμε έξι ποδοσφαιριστές εκτός και συνολικά δέκα που δεν μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα, άρα οι υπόλοιποι τα πήγαν περίφημα, σύμφωνα με όσα ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Για την κριτική που δέχθηκε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ: «Μία μεγάλη ομάδα δεν παρασύρεται από διάφορα σχόλια, κάνει απλά τη δουλειά της, με στόχο τη βελτίωση. Ο κόσμος σε κρίνει βάσει της εικόνας, δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, άρα δεν έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν τα ίδια κριτήρια, με όσους βρίσκονται καθημερινά μέσα στις διεργασίες που γίνονται».

Για τον Γιάνγκα: «Μιλάμε για έναν ικανότατο επιθετικό, δεν είναι τυχαίο το βιογραφικό του. Ο Απόλλων θα αναδείξει στη συνέχεια περισσότερους ποδοσφαιριστές, λαμβάνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα και πραγματοποιώντας εμφανίσεις με συνοχή και τον κατάλληλο ρυθμό. Κρατάμε μικρό καλάθι για φέτος, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε στην εικόνα μας. Το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα είναι σημαντικό, αλλά δεν κρίνει κάτι, πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας».

Για την άμυνα: «Είναι αρκετά σημαντικό που διατηρήσαμε το «μηδέν» στην άμυνα. Όλα έρχονται μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Ας ελπίσουμε ότι με τους ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στο πρόγραμμα να συνθέσουμε ένα σπουδαίο κράμα που θα πετύχει πολλά μέσα από μπόλικη δουλειά».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Σήμερα υπάρχει ρεπό, άρα αγωνιστικά νέα δεν υπάρχουν. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να είμαστε συνεπής, σε ένα δύσκολο ματς μέσα στο «σπίτι» μας».

Για τη διαιτησία: «Θα δώσουμε πίστωση χρόνου. Παρατηρήσαμε κάποιες ανομοιομορφίες στην εφαρμογή των κανονισμών, στο ίδιο το παιχνίδι, αλλά και στα υπόλοιπα. Δεν θα αρχίσουμε από τώρα να δημιουργούμε κλίμα, ας ελπίσουμε ότι θα βελτιωθούν άμεσα στο κομμάτι αυτό. Θα δούμε λεπτομερώς κάποια δεδομένα και θα επανέλθουμε για τη διαιτησία».

Για τους τραυματίες και τον Ρομπέρζ: «Θα έχετε ενημέρωση μέσα στην εβδομάδα. ‘Οσον αφορά τον Ρομπέρζ και την ανανέωση συμβολαίου, δεν υπάρχει κάτι επί της παρούσης».

Για τον κόσμο: «Το χάρηκαν οι φίλαθλοι, υπάρχει ενθουσιασμός και ικανοποίηση, όμως χρειαζόμαστε δουλειά, για να «κτίσουμε» κάτι καλό που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων. Υπήρξε πίεση και ένταση στο οικοδόμημα λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη, άρα αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι για εμάς να πετύχουμε μέσα από τη νέα μας προσπάθεια. Η ηρεμία και η ενότητα που υπάρχει στο σύλλογο πλέον μας βοηθά τα μέγιστα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ