aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος για Ομόνοια: «Κανένα ίχνος φόβου, δεν αντικατοπτρίζει τη θέση της»

Φανούριος για Ομόνοια: «Κανένα ίχνος φόβου, δεν αντικατοπτρίζει τη θέση της»

Δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι με ίσες πιθανότητες νίκης στις δύο ομάδες χαρακτήρισε ο Φανούριος Κωνσταντίνου το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων αναφέρθηκε στις αυξημένες επιλογές που θα έχει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και σχολίασε το γεγονός πως στα ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν ποδοσφαιριστές με προϋπηρεσία στον αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια, είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παραδοσιακό ντέρμπι με την Ομόνοια, ένα παιχνίδι που είναι πάντα αμφίρροπο. Δεν κρίνεται τίποτα αλλά είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί που θα τους κυνηγήσουν και οι δυο ομάδες. Εμείς αφήσαμε πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στη Λευκωσία, όμως ο Απόλλωνας έχει την ποιότητα και την εμπειρία και θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε».

Για τις πιθανότητες των δύο ομάδων: «Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής. Είναι δύο ποιοτικές ομάδες, καμιά φορά τα αποτελέσματα είναι και θέμα συγκυριών. Είναι 50-50% οι πιθανότητες».

Σε περίπτωση νίκης του Απόλλωνα, η Ομόνοια θα μείνει πίσω 11 βαθμούς: «Δεν προετοιμάζεσαι ποτέ με τα πιθανά σενάρια. Το πρωτάθλημα είναι μια διαδικασία βαθμοθηρίας. Είναι ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα, θα αγωνιστούν όλοι με όλους τέσσερις φορές. Εμείς φτάνουμε στο τέλος ενός δύσκολου προγράμματος με πέντε συνεχόμενα ντέρμπι, βάζοντας μέσα και το παιχνίδι με τον Άρη».

Για την προετοιμασία του Απόλλωνα για το παιχνίδι στη Λευκωσία: «Εντάξει, δεν υπάρχει κάποιο άγχος, κανένα ίχνος φόβου, η βαθμολογική της συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές της δυνατότητες, όμως εμείς έχουμε σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών που δεν τους είχαμε τα προηγούμενα παιχνίδια ή αγωνίστηκαν λιγότερο. Αναφέρομαι στους δύο Γιοβάνοβιτς και τον Αλμπάνη».

Για τις απουσίες: «Θα λείψουν οι Μάρκοβιτς, Τζουμ και Κατελάρης. Ο Μάρκοβιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς, έχει ένα χρόνιο πρόβλημα που δεν ξεπέρασε ακόμη. Είναι προτιμότερο να μην θέτουμε χρονοδιαγράμματα για την επιστροφή του, ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά».

Για το γεγονός πως στον Απόλλωνα αγωνίζονται αρκετοί πρώην παίκτες της Ομόνοιας (Φιλιώτης, Κατελάρης, Μαυρίας), ενώ στο «τριφύλλι» είναι οι Παπουλής και Γιούστε: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτά είναι σύνηθες φαινόμενα, δεν είναι καμία ιδιαιτερότητα. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είναι Απόλλων εναντίον Ομόνοιας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ