Φανιέρος: «Ντέρμπι τίτλου; Είσαστε ούλλοι σοβαροί;»

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, που ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Passing Game» στον Active εξέφρασε πάλι τα παράπονά του για τις ποινές που δέχθηκε η ομάδα του πέρσι, για παιχνίδια που θεωρήθηκαν ύποπτα για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Διαβάστε επίσης: Ο Φανιέρος για τους Πεχλιβάνη και Μιγκελίτο

«Υπάρχουν παιχνίδια που είναι αδιάφορα και βλέπεις ότι ο Ερμής τα παίζει όλα, ενώ όταν παλιά βάζαμε κάποιο νεαρό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα γίνονταν σχόλια. Τώρα δεν μιλά κανένας. Έδωσα 140.000 ευρώ σε αόρατους φακέλους πέρσι, τους οποίους δεν ξέρω ποιος τους έστειλε που και πότε και τώρα γίνονται τα αίσχιστα και δεν έχει φακέλους ούτε τίποτα. Δεν πειράζει, περάσαμε. Ένεν λεφτά που ήθελαν; Επιάσαν τα! Αν μπορούσε ο Καϊάφας θα έβαλε 16χρονους για να τους δούμε αγωνιζόμενους, όμως επειδή το σωματείο μας κινδυνεύει με διαγραφή, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η νέα ηγεσία της ΚΟΠ πρέπει να τα δει αυτά τα πράγματα. Να υπάρχει ισοτιμία. Όχι από τη μια πλευρά. Ή όλοι ή κανένας».

Διαβάστε επίσης: Εκνευρισμένος ο Φανιέρος: «Όποιος δεν τρέχει μέσα στο γήπεδο θα φεύγει»

Ακολούθως αναφέρθηκε στο επικείμενο κρίσιμο ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα. «Άκουγα μέσα στα ραδιόφωνα για ντέρμπι τίτλου, ότι αν νικήσει ο Απόλλωνας πιάνει το πρωτάθλημα ή αν νικήσει ο ΑΠΟΕΛ πιάνει αυτός το πρωτάθλημα. Είσαστε ούλλοι σοβαροί; Γιατί τα άλλα δύο παιχνίδια τι είναι; Μα γιατί λένε ότι είναι το τελευταίο. Γιατί απαγορεύεται να χάσει στα άλλα ματς ο Απόλλωνας ή ο ΑΠΟΕΛ; Μέχρι και ο κόσμος το κατάλαβε ότι υπάρχει αδιαφορία. Τώρα φταίει ο Απόλλωνας ή ο ΑΠΟΕΛ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα αν όλα τα προγνωστικά λένε ότι είναι αδιάφορη η Ανόρθωση. Η ποινή ποια θα είναι αν πάνε όλοι και παίξουν τον ΑΠΟΕΛ να κερδίσει τελευταίο ματς; Θα έρθει φάκελος; Αν ήταν ο Ερμής θα ερχόταν ένας φάκελος να τελειώνουμε. Τώρα δηλαδή αν πάει κάποιος και παίξει 200.000 ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει, θα έρθει φάκελος; Γι’ αυτό λέω ότι υπάρχουν τρίτα χέρια που μπορεί να φέρουν τους φακέλους χωρίς να φταίνε οι ομάδες».

Διαβάστε επίσης: Φανιέρος: «Ακούω ότι αρχίσαν πάλι τα στοιχήματα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ