aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈξαλλος ο Μάζιτς: «Δέχτηκαν όλα όσα κατηγορήθηκαν και έφαγαν μαζί»

Έξαλλος ο Μάζιτς: «Δέχτηκαν όλα όσα κατηγορήθηκαν και έφαγαν μαζί»

Θυμωμένος για τη συνάντηση ανάμεσα σε διαιτητές και παράγοντες στο σύνδεσμο διαιτητών τόνισε πως είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλορατ Μάζιτς, στο σεμινάριο διαιτησίας στη δημοσιογραφική εστία από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προς τα μέλη της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου.

Όπως ανέφερε έμεινε έκπληκτος, αφού πρώτη φορά στην καριέρα του ακούει για τέτοιου είδους συνάντηση, ενώ δήλωσε πως είναι θυμωμένος, αφού ακούστηκαν κατηγορίες εκεί και μετά έκατσαν όλα μαζί και έφαγαν. Άρα όπως είπε, δέχτηκαν όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκαν. Τέλος, ξεκαθάρισε πως αν μείνει στην Κύπρο δεν πρόκειται να γίνει ξανά τέτοια συνάντηση.

Για τη συνάντηση διαιτητών – παραγόντων στο σύνδεσμο διαιτητών: «Δεν ήμουν καλεσμένος στη συνάντηση. Δεν ήταν φιλική η ατμόσφαιρα εκεί. Πρώτη φορά ακούω στην καριέρα μου τέτοιου είδους συνάντηση. Για να σας είμαι ειλικρινής έμεινα έκπληκτος για αυτά που άκουσα.

Η δουλειά των διαιτητών είναι δύσκολη και αυτή η συνάντηση την έκανε ακόμα πιο δύσκολη. Εκπλάγηκα. Οι διαιτητές μας ανήκουν στην ΚΟΠ. Είμαι θυμωμένος γιατί ακούστηκαν κατηγορίες εκεί και μετά έκατσαν όλοι να φάνε. Άρα τι έγινε; Δέχτηκαν όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκαν. Αν μείνω εδώ στην Κύπρο δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ