aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕβδομάδα αφίξεων και αναζήτησης δύο μέσων

Εβδομάδα αφίξεων και αναζήτησης δύο μέσων

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Ερμής έκανε κάτι παραπάνω από τη… μισή δουλειά με τον μετεγγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και απομένουν μερικές ακόμη προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ του.

Επιβεβλημένη θεωρείται η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που ν’ αγωνίζονται στα χαφ, με τον Νίκο Παναγιώτου και τους συνεργάτες τους να ψάχνουν για τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Ψηλά στη λίστα των «φτεροπόδαρων» ήταν ένας Κροάτης, όμως τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε για διάφορους λόγους και έτσι η επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας βρίσκεται ξανά στο ψάξιμο και σε συζητήσεις με εκπροσώπους παικτών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και εντός της εβδομάδας θα υπάρξει θετική κατάληξη τουλάχιστον με έναν μέσο, θέση που είναι και η μοναδική στην οποία δεν ενισχύθηκαν ακόμη οι Αραδιππιώτες.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η ομάδα πιάνει σήμερα δουλειά ενόψει της νέας σεζόν, οπότε και θα ξεκινήσουν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Ο Νίκος Παναγιώτου θα βρεθεί στο γήπεδο με την πρώτη… φουρνιά των παικτών που θ’ απαρτίζουν το ρόστερ του Ερμή, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα. Συγκεκριμένα, από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάσουν σίγουρα πέντε παίκτες.

Οι Ντέκερς και Πρισό θα ενσωματωθούν αύριο στις προπονήσεις της ομάδας, ο Αρτάμπε (φωτό) την Τρίτη, ο Λαμπρόπουλος μέχρι την Πέμπτη και ο Ονίλο μόλις εξασφαλίσει τη σχετική άδεια εισόδου (βίζα) στη χώρα μας, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ