aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβαλε στο στόχαστρο τον Άντναν Αγκάνοβιτς

Έβαλε στο στόχαστρο τον Άντναν Αγκάνοβιτς

Ενός πρώην ποδοσφαιριστή της, διεκδικεί την απόκτησή του η ΑΕΛ. Πρόκειται για τον 31χρονο Κροάτη μεσοεπιθετικό, ο οποίος διετέλεσε μέλος της Λεμεσιανής ομάδας το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2015-16 (16 συμμετοχές / τέσσερα γκολ) και παρά την επιτυχημένη του παρουσία, κάποιοι οι οποίοι ελάχιστα ξέρουν να αξιολογούν παίκτες, αποφάσισαν να μην τον διατηρήσουν στο ρόστερ.

Από πλευράς ΑΕΛ εκφράστηκε ενδιαφέρον προς την πλευρά του Κροάτη άσου, αλλά η προσπάθεια απόκτησής του δεν είναι καθόλου εύκολη, καθότι για να είναι εφικτό να φορέσει ξανά τα γαλαζοκίτρινα, θα χρειαστεί να μείνει ελεύθερος από την τουρκική Αλτάι στην οποία ανήκει και η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ενώ και το κασέ του δεν θεωρείται μικρό.

Ο ποδοσφαιριστής επιδιώκει την… ελευθερία του πάντως, σύμφωνα με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες, τη στιγμή που στην ΑΕΛ, καλού-κακού αξιολογούν πολλούς παίκτες για τη μεσοεπιθετική λειτουργία, μιας και πιέζει και ο χρόνος. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ ήταν αυτός που πρότεινε τότε τον ποδοσφαιριστή, όταν ήταν τεχνικός διευθυντής και συνεχίζει να έχει εξαιρετική άποψη για τον Αγκάνοβιτς.

Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2016-17, ο Αγκάνοβιτς πήρε μετεγγραφή στη Στεάουα Βουκουρεστίου με την οποία κατέγραψε εννέα συμμετοχές και δύο γκολ. Ακολούθως, τον επόμενο ενάμισι χρόνο και μέχρι το περασμένο Καλοκαίρι, ήταν στη Λάρισα ο 31χρονος άσος, με την οποία κατέγραψε 36 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Με την Αλτάι φέτος, ο Αγκάνοβιτς μέχρι τον Δεκέμβριο κατέγραψε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας της Τουρκίας και ένα γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ