aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈτσι... έκοψε σε κομματάκια την Καρμιώτισσα ο Απόλλωνας! (vid)

Έτσι… έκοψε σε κομματάκια την Καρμιώτισσα ο Απόλλωνας! (vid)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Καταιγιστικός ο Απόλλων, έφθασε με άνεση στην τέταρτη σερί του νίκη νικώντας την Καρμιώτισσα με 6-0. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ομάδας της Λεμεσού στο φετινό πρωτάθλημα και η πιο βαριά για την ομάδα των Πολεμιδιών.

Το συγκρότημα του Πέδρο Εμανουέλ, μετά και τις ήττες των πρωτοπόρων, ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, μειώνοντας στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρώτη θέση (βρισκόταν στους 11 πριν από τέσσερις αγωνιστικές)  και ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Μελανά σημεία για τους νικητές, η αποχώρηση αρχικά του Γκιέ Γκιέ στο 21’ (ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και ακολούθως (37’) του Βασιλείου, με πόνους στο γόνατο. Οι κυανόλευκοι ήταν υπέρτεροι σε όλους τους τομείς και με την ποιότητα και την ταχύτητα που διαθέτουν, έκαναν καλή προπόνηση ενόψει της συνέχειας. Η Καρμιώτισσα είχε μεν φιλότιμο, όχι όμως και τις δυνάμεις για να προβάλει αντίσταση.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τα γκολ και τις φάσεις του Καρμιώτισσα – Απόλλων…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ