aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έτοιμος για επιστροφή ο Ονίλο

Ο Ερμής έχει προχωρήσει σε προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν. Ένας εξ αυτών είναι και ο πρώτος σκόρερ του τη σεζόν 2014-15, Ιφεάνι Ονίλο (φωτό), με τις πρόσφατες αναφορές του Λούκα Φανιέρου (πιθανή άφιξη πρώην πρώτου σκόρερ της ομάδας), να γίνονται πράξη.

Από εκεί και πέτα, για ακόμη μία φορά, ο Ερμής έθεσε θέμα απόσυρσης από τα στοιχηματικά δελτία των διάφορων εταιρειών. Με επιστολή του στην ΚΟΠ, ο πρόεδρος του σωματείου της Αραδίππου, Λούκας Φανιέρος, καλεί την Ομοσπονδία να πάρει τα απαραίτητα μέτρα.

«Ζητούμε επιτακτικά από την ΚΟΠ να πράξει ό,τι είναι δυνατόν ή και να απαγορεύσει στις όποιες εταιρείες το πράττουν, να συμπεριλαμβάνουν την ομάδα μας στα δελτία στοιχημάτων. Αυτό δεν είναι αίτημα, αλλά απαίτηση και αναμένουμε σύντομα να έχουμε απτά αποτελέσματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή. Ο Φανιέρος σε δηλώσεις στον Άστρα ήταν ακόμη πιο έντονος.

«Κάποιους δεν τους συμφέρει να φύγουμε από το στοίχημα. Δεν ξέρω από πού προέρχονται. Βγάλτε μας από το στοίχημα να ησυχάσει η ψυχή μας. Δεν δέχομαι κανένας να σπιλώνει το όνομά μου για κανέναν λόγο. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ήρθε κόκκινος φάκελος για τον Ερμή. Ήρθε για τον ΑΠΟΕΛ, για την Ανόρθωση και φοβούνται να μιλήσουν, μιλάνε μόνο για μένα. Να χτυπήσουν τον ΑΠΟΕΛ και να δώσουν 800 υπουργοί πάνω τους; Δεν φταίει ο ΑΠΟΕΛ όμως», σχολίασε σχετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ