aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα

Την πίστη ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει από τη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς σε βάρος της Δόξας εξέφρασε ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς, και ζήτησε από τους παίκτες του να ακολουθήσουν κατά γράμμα το πλάνο που έχει ετοιμάσει ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.

Ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε σε πρόσφατες ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια, υπάρχει εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό της «Αθάνατης» και ζήτησε πίστωση χρόνου από τον κόσμο. Ο έμπειρος προπονητής προσανατολίζεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Ομόνοια και Ερμή, σε μια προσπάθεια να δώσει νέα πνοή στην ομάδα του.

Οι Ακόστα και Μπελαμεϊρί ταλαιπωρούνται από κάποια μικροπροβλήματα και η συμμετοχή τους στον αυριανό αγώνα στο Μακάρειο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Εάν κάποιος από τους δύο παίκτες που προαναφέραμε δεν είναι 100% έτοιμος, ο Κώστας Σακκάς δεν πρόκειται να τον ρίξει στο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ