aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός – ΠΑΕΕΚ: Θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει

Εθνικός – ΠΑΕΕΚ: Θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει

Ο Εθνικός φιλοξενεί την υποβιβασθείσα ΠΑΕΕΚ (18:00, Cytavision1) και για να συνεχίζει να ελπίζει ότι δεν θα την ακολουθήσει στη Β’ Κατηγορία θα πρέπει να την κερδίσει. Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της νίκης για τους Αχνιώτες, ώστε να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες για παραμονή στην Κατηγορία.

Με τρίποντο θα μειώσει τη διαφορά από τη Δόξα στους 4 βαθμούς και θα αναμένει το αυριανό παιχνίδι της ομάδας της Κατωκοπιάς απέναντι στην Ομόνοια. Ο Εθνικός κέρδισε την ΠΑΕΕΚ δύο φορές στο Μακάρειο, αλλά ηττήθηκε στο Δασάκι. Γι’ αυτό και θα πάει υποψιασμένος στο σημερινό παιχνίδι. Ο Ράζριτς, που ποντάρει πολλά στην καλή ψυχολογία της ομάδας του μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ στο κύπελλο, δεν υπολογίζει τον τραυματία Χολ.

Από την άλλη, η ΠΑΕΕΚ θα παίξει για την τιμή των όπλων. Δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά ο Μάκης Σεργίδης αναμένει από τους παίκτες του καλή παρουσία. Άλλωστε, αυτό που τονίζουν στην ομάδα της Κερύνειας είναι ότι θέλουν να ολοκληρώσουν περήφανα τη σεζόν.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ