aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός - Ομόνοια: Με νέους προπονητές, άλλο διαιτητή και ίδιο φύλλο αγώνα

Εθνικός – Ομόνοια: Με νέους προπονητές, άλλο διαιτητή και ίδιο φύλλο αγώνα

45 ημέρες μετά τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και την Ομόνοια, εξαιτίας προβλήματος στο φωτισμό του γηπέδου στο Δασάκι της Άχνας, θα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί από το 26’ και θα ισχύει το ίδιο φύλλο αγώνα. Δηλαδή, θα αγωνιστούν οι ίδιοι ένδεκα που ήταν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα της διακοπής εκτός και αν οι δύο προπονητές αποφασίσουν να κάνουν χρήση του δικαιώματος των πέντε αλλαγών.

Και μιας και η αναφορά στους προπονητές, να σημειώσουμε το εξής παράδοξο. Εθνικός και Ομόνοια άρχισαν τον αγώνα με άλλους προπονητές και θα τον ολοκληρώσουν με διαφορετικούς. Στον πάγκο της προσφυγικής ομάδας ήταν τότε ο Νταβίντ Μπαντία, νυν προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ το «τριφύλλι» είχε υπηρεσιακό τον Μάριο Νικολάου, στο πρώτο παιχνίδι της μετά Χένινγκ Μπεργκ εποχής. Πλέον, ο Εθνικός συνεχίζει με τον Αντρέι Ράζριτς και η Ομόνοια με τον Νιλ Λένον.

Αναλυτικά πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες και η ταυτότητα του αγώνα

Εθνικός: Χριστοδούλου, Άδωνη, Γκόρουπετς, Ταράσοφς, Πηλέας, Άμπραχαμ, Χουντόμπιακ, Μάζουρεκ, Βοϊτκόφσκι, Ζάκπα, Ντούρις.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σεχού, Χούμποτσαν, Γιούστε, Λέτσγιακς, Χαραλάμπους, Ντίσκερουντ, Λοβέρα, Λοϊζου, Παπουλής, Κακουλλής.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Εθνικού Άχνας

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Μαρίνου Μιχάλης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Αντρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ