aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός – Νέα Σαλαμίνα: Βραδιάτικη μάχη στο Δασάκι

Εθνικός – Νέα Σαλαμίνα: Βραδιάτικη μάχη στο Δασάκι

Το αποψινό παιχνίδι στο Δασάκι ανάμεσα σε Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα (19:00, Cytavision Sports 1) προϊδεάζει για αμφίρροπη αναμέτρηση. Το μαρτυρά η παρουσία τους στις πρώτες αγωνιστικές, το δηλώνει και η προϊστορία τους στα τελευταία 50 ματς: 20-18 στις νίκες για τους γηπεδούχους, ενώ 12 ματς έληξαν ισόπαλα.

Οι μπλε είναι αήττητοι στο τρέχον πρωτάθλημα, έχοντας φύγει από έδρες ανταγωνιστών τους με τέσσερις βαθμούς και σήμερα, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, ευελπιστούν ότι θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί.

Μετά το 4-3 της πρεμιέρας επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, έφεραν 1-1 στο Μακάρειο με τη Δόξα. Όπως παραδέχτηκε ο Γιώτης Εγκωμίτης, η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων. Επομένως, ο Κύπριος προπονητής περιμένει περισσότερα στο αποψινό ματς. Στο ματς με τους πράσινους της Κατωκοπιάς αγωνίστηκαν βασικοί οι Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Μαρκόσκι, Χριστοφή, Γκλομπάρ, Κονέ, Φοινίρης, Μιγκελίτο, Χουντόμπιακ, Παπαγεωργίου, Κοστόφσκι. Όπως μας ελέχθη, σήμερα δεν αναμένονται πέραν των δύο αλλαγών.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τους πρώτους τρεις βαθμούς τους στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Ολυμπιακό, και με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια. Φάνηκε όμως ότι χρειάζονται βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία, γι’ αυτό και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης περιμένει περισσότερη σιγουριά στα μετόπισθεν.Όσο για το επικρατέστερο αρχικό σχήμα της Νέας Σαλαμίνας, είναι το εξής: Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Λαμπό, Ρέινολντς, Τσαμπούρης, Μαριάνοβις, Κωστή, Κορέια, Τισντέλ, Σίμπσον, Ονουέγκμπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ