aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕθνικός – Νέα Σαλαμίνα 2-0: Την... πάτησε και την προσπέρασε! (vid)

Εθνικός – Νέα Σαλαμίνα 2-0: Την… πάτησε και την προσπέρασε! (vid)

Συνέχεια στην εκπληκτική πορεία των τελευταίων επτά εβδομάδων έδωσε ο Εθνικός. Η ομάδα της Άχνας επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας στο Δασάκι με 2-0, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του β’ ομίλου και έκανε άλμα δύο θέσεων στη βαθμολογία.

Με γκολ των Καμπρέρα (39′) και Ντράζιτς (66′) η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά επιβλήθηκε των ερυθρόλευκων και όχι μόνο ξεμπέρδεψε με την… υπόθεση παραμονή στην Α΄Κατηγορία, αλλά καρπώθηκε άλλο ένα τρίποντο, υποσκέλισε την αντίπαλό της και πλέον συγκατοικεί με την ΑΕΛ στη δεύτερη θέση του β΄ομίλου με 39 βαθμούς.

Ο Εθνικός, στα τελευταία δέκα παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα μετρά έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα. Από τους 30 που διεκδίκησε, πίστωσε στο ταμείο τους 21, κάτι που εν πολλοίς αντανακλά στο καλό κλίμα που επικρατεί στο Δασάκι. Στον αντίποδα, η Νέα Σαλαμίνα αγνοεί τη νίκη από τις 11 Φεβρουαρίου. Οι ερυθρόλευκοι στα τελευταία εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος μετρούν τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες και υποχώρησαν στην 10η θέση με 38 βαθμούς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγή, Στυλιανού (79′ Aγγελόπουλος), Ριστέφσκι, Π. Αρτυματάς, Ιωάννου, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Πεχλιβάνης (74′ Μπίκερ), Ντράζιτς (79′ Μεσκίντα), Μ. Ηλία (74′ Χριστοφή), Καμπρέρα (86′ Ιωαννίδης).

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Γκουανίνι (56′ Ντάτκοβιτς), Ντιακιτέ, Οφόρι, Μιγκελίτο, Καρλίτος, Μπεχαράνο (83′ Προκοπίου), Νάρσινγκ (83′ Σπυριδάκης), Παπαγεωργίου (56′ Γιάνγκα), Ντουρμισάι.

Σκόρερ: Καμπρέρα 39′, Ντράζιτς 66′ / –

Κίτρινες: Λίπσκι / Μπεχαράνο, Οφόρι, Σπυριδάκης

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Εθνικού Άχνας

Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β’ Βοηθός: Μεταξάς Μιχάλης

4ος: Κουμή Δημήτρης

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Σάββα Γιώργος

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

Έναρξη αγώνα

13′ Καλή ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα, ο Νάρσινγκ βρέθηκε σε θέση βολής πλάγια δεξιά, σούταρε με τη μπάλα να φεύγει έξω.

23′ Σουτ του Ντράζιτς, άστοχο.

32′ Πλασέ του Μάριου Ηλία μετά από φάση διαρκείας, έξω η μπάλα.

39′ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό, 1-0 με τον Καμπρέρα. Ο Αργεντινός… ζάλισε τον(συμπατριώτη του) Γκουανίνι και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 13ο τέρμα για τον Καμπρέρα στο πρωτάθλημα!

Tέλος πρώτου ημιχρόνου

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

47΄Σουτ του Ντράζιτς, απέκρουσε ο Μελίσσας.

66′ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό, 2-0 με τον Ντράζιτς! Έφυγε σε τετ α τετ με τον Μελίσσα και με ωραίο πλασέ πάνω από το σώμα του Ελλαδίτη τερματοφύλακα πέτυχε το 2-0.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ