Εθνικός: Εναλλακτική λύση ο Κουντόμπιακ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η απουσία του Βανσάν Λαμπάν από την αναμέτρηση του Εθνικού Άχνας με τη Δόξα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο κυπριοποιημένος Γάλλος δεν είναι σε θέση ακόμη να προπονηθεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι διαθέσιμος.

Έτσι, η τεχνική ηγεσία του Εθνικού πρέπει να δει τις λύσεις που έχει και να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για να καλυφθεί η θέση. Φοινίρης και Χαραλάμπους αποτελούν δυο καλές επιλογές, όμως υπάρχει και μία τρίτη που δεν αποκλείεται να τη δούμε να εφαρμόζεται στο γήπεδο. Το να παίξει ο Ουκρανός Ίχορ Κουντόμπιακ στη μεσαία γραμμή όπως έγινε σε πρόσφατο φιλικό και να παίξει στα άκρα της επίθεσης ο Μάριος Ηλία. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχει την ποιότητα να παίξει και σε αυτή τη θέση και φαίνεται ότι ο Εγκωμίτης το σκέφτεται, αν και ακόμη δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο.

Πέρα από την αλλαγή στην ενδεκάδα με Λαμπάν πιθανόν να γίνει άλλη μία αλλαγή, η οποία θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Ντεϊβίσον, διεκδικεί θέση ακόμη και στο αρχικό σχήμα και αν κριθεί έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς, ίσως πάρει φανέλα βασικού.

Στο μεταξύ, ρεπό έχει παραχωρήσει για σήμερα η τεχνική ηγεσία του Εθνικού Άχνας· έτσι οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν από αύριο στην τελική ευθεία ενόψει του αγώνα με τη Δόξα. Είναι πολύ πιθανόν ο Γιώτης Εγκωμίτης να δείξει κάποιες από τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στη σημερινή προπόνηση. Το κλίμα στο Δασάκι είναι εξαιρετικό και άπαντες ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια όπως στην πρεμιέρα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ