aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΕθνικός - Δόξα: Διατηρήθηκαν οι αποστάσεις

Εθνικός – Δόξα: Διατηρήθηκαν οι αποστάσεις

Σ’ ένα ισόπαλο αποτέλεσμα μπορεί να υπάρχει κερδισμένος; Στο χθεσινό στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό και τη Δόξα (0-0) υπήρχε, ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα. Πήραν από ένα βαθμό οι δύο ομάδες διατηρώντας και το αήττητο των τελευταίων αγώνων, διατηρήθηκαν οι αποστάσεις, με τη Δόξα να είναι στο +8 από τον Εθνικό που έχει αγώνα λιγότερο. Με τους αγώνες να μειώνονται κατά ένα και τη διαφορά να παραμένει η ίδια, η Δόξα μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη. Πόσο μάλλον με την εικόνα του αγώνα.

Ο Εθνικός ήταν καλύτερος, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που άσκησε πίεση, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την υπεροχή και τις ευκαιρίες του (Χολ 59’, Πηλέας 69’, Χολ 74’, Χουντόμπιακ 78’). Η ομάδα της Κατωκοπιάς μπορούσε να αποδράσει και με το «διπλό» εάν ο Εμπραλίτζε νικούσε τον Χριστοδούλου (88’).

«Δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου τούς επέτρεψαν να κάνουν άλλα πράγματα», είπε ο Μπαντία, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο παράπονο για τη διαιτησία. «Ήρθαμε με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Εμείς είχαμε την κλασική ευκαιρία», σημείωσε ο Χαραλάμπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ