aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕθνικός - Άρης: Η ταρίφα γράφει «τρία»!

Εθνικός – Άρης: Η ταρίφα γράφει «τρία»!

Η τρελή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Μία εβδομάδα μετά την εκκωφαντική νίκη επί της Ανόρθωσης στο Τσίρειο με 3-2, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέρασε σαν σίφουνας από το Δασάκι Άχνας με το επιβλητικό 3-0 επί του Εθνικού Άχνας.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματίγια Σπόλιαριτς, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα (23′, 59′), ενώ το σκορ άνοιξε ο Μάριους Στεπίνσκι (11’) που ήρθε με φόρα από το χατ τρικ κόντρα στην Ανόρθωση. «Έχουμε παίκτες που δεν έπαιξαν ακόμα και είναι πολύ ποιοτικοί. Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Θέλει υπομονή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής των νικητών.

Η λεμεσιανή ομάδα δίχως να θέλξει με την απόδοσή της πανηγύρισε την τρίτη φετινή νίκη και αντέδρασε ιδανικά μετά τον αποκλεισμό από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο κύπελλο. Εκμεταλλεύθηκε την ποιότητα των παικτών της και τα αμυντικά κενά του Εθνικού, προηγήθηκε νωρίς 2-0 και ακολούθως διαχειρίστηκε με άνεση το υπέρ του προβάδισμα.

Το δεύτερο τέρμα του Σπόλιαριτς στο 53’ «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες του Εθνικού για βαθμολογικό κέρδος, με την ομάδα της Άχνας να είναι η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό. «Απολογούμαι. Πρέπει να πάρω αποφάσεις και να βελτιώσω τα πράγματα», δήλωσε ο προπονητής των ηττημένων Ηλίας Χαραλάμπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ