aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΖήτησε δύναμη και πάθος ο Ντόντσιτς

Ζήτησε δύναμη και πάθος ο Ντόντσιτς

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός έχει δύσκολη αποστολή σήμερα, αφού υποδέχεται την αήττητη ΑΕΚ στο Δασάκι. Στη θέση που βρίσκεται, δεν θέλει να έχει νέες απώλειες και κυρίως στην έδρα του, έστω και αν η αντίπαλος είναι μεγάλη ομάδα.

Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Ομόνοια, ενώ δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς στα άλλα δύο ματς ηττήθηκε από την ΑΕΖ (1-2) και έφερε ισοπαλία με την ΑΕΛ (0-0). Ένας απολογισμός που ασφαλώς δεν ικανοποιεί κανένα στο Δασάκι και όλοι ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.

Το συγκρότημα του Ντανίλο Ντόντσιτς έχει μόνο ένα βαθμό και θα παλέψει για το βαθμολογικό όφελος στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Αν τα καταφέρει και πολύ περισσότερο αν νικήσει, θα βοηθηθεί βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Ο Σέρβος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα, παίζοντας με δύναμη και πάθος απέναντι στους κιτρινοπράσινους. Γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του για ό,τι τους περιμένει σε αυτό το παιχνίδι.

Εκτός πλάνου για το σημερινό παιχνίδι είναι ο Αργεντινός επιθετικός Ζελάγια και ο Ρώσος αμυντικός Ντόβπνια, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν λόγω του ότι δεν ήταν γραμμένοι στο ρόστερ του Εθνικού για τη 2η αγωνιστική. Από εκεί και έπειτα οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ντόντσιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ