aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΥπό πίεση ο Άρης, άνετος ο Εθνικός

Υπό πίεση ο Άρης, άνετος ο Εθνικός

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Άρη απέναντι στον Εθνικό Άχνας, καθώς με άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του θα ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Οι πράσινοι εφόσον φθάσουν στην επιτυχία θα αρχίσουν την προσπάθειά τους στα πλέι άουτ από ισχυρότερη θέση, έχοντας ένα και μοναδικό στόχο, την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Μαρτίδης δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Αουρέλιο και Ράντου λόγω καρτών. Ενδέχεται να αγωνιστεί ο Θεοφίλου στο κέντρο της άμυνας και ο Ευσταθίου να καλύψει το κενό του Ράντου στο αριστερό άκρο. Στη θέση του Αουρέλιο θα αγωνιστεί ένας εκ των Φράγκου και Παναγή. Διαθέσιμοι είναι ακόμη, ο Αντωνίου και ο Παύλου. Η τετράδα με τους Μαραγκουδάκη, Μάρτινς, Γιούσεφ και Σκούρτη θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα στην άμυνα του Εθνικού, αναζητώντας το γκολ.

Την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη θα ψάξει το απόγευμα ο Εθνικός Άχνας, θέλοντας να επανέλθει στις επιτυχίες και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την α’ φάση του πρωταθλήματος και να αρχίσει τις υποχρεώσεις του στη β’ φάση με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ο Εθνικός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης από τις 15 Ιανουαρίου όταν επικράτησε εκτός έδρας της Αναγέννησης με 3-2.

Ο Άρης καίγεται για βαθμούς, η αποστολή φαντάζει δύσκολη αλλά ο Εθνικός θα ψάξει μόλις τη δεύτερη επιτυχία του στο πρωτάθλημα μακριά από το Δασάκι. Ο τιμ μάνατζερ Τόμης Κουής, τόνισε για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι πολύ σημαντικό αφού στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν στο δεύτερο γκρουπ στην πρώτη θέση. Γνωρίζουμε πως ο Άρης θέλει βαθμούς αλλά και εμείς τους έχουμε ανάγκη και θα πάμε στο Τσίρειο για το τρίποντο».

Οι Κατσιαράβα και Αράμπαλ που προέρχονται από τραυματισμό και δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αποτελεί ερωτηματικό εάν θα είναι στην ενδεκάδα. Εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι ο Ιβανάουσκας δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους. Δεν υπολογίζεται ο Ενέσκου λόγω καρτών, ενώ επιστρέφει ο Ντόβπνια που εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ