aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΥπάρχει ζωή και με… εμπάργκο!

Υπάρχει ζωή και με… εμπάργκο!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός Άχνας κατάφερε να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή του, αφού χωρίς ενίσχυση τον περασμένο Ιανουάριο έχει (σχεδόν) εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία. Στο Δασάκι θα πρέπει όμως να μάθουν να ζουν με το εμπάργκο μετεγγραφών που θα βρουν μπροστά τους και στη μετεγγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού.

Γι’ αυτό και η διοίκηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας, κάτι που, αν καταφέρει, θα είναι τεράστια επιτυχία, καθώς έτσι θα εξοικονομηθούν και κάποια χρήματα που πιθανόν να παραχωρούνταν για προσθήκες. Αν αυτό θα του βγει σε καλό, θα φανεί φυσικά στην πορεία του νέου πρωταθλήματος. Σίγουρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνουν όλοι οι παίκτες, ειδικά κάποιοι που ξεχώρισαν και τους οποίους έχουν προσεγγίσει άλλες ομάδες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι έχει συμφωνήσει με τον Απόλλωνα (με τον όρο ότι εάν βρει ομάδα στο εξωτερικό μέχρι τις 31 Μαΐου, τότε δεν θα ισχύσει η μεταξύ τους συμφωνία). Στο κόλπο για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού φαίνεται ότι μπήκε και η Δυναμό Βουκουρεστίου και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία τα «κόκκινα σκυλιά» έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση στον παίκτη. Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη Χατζηβασίλη, αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε, σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ενόψει του επόμενου αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στο Δασάκι, η ομάδα της Άχνας θα κυνηγήσει τη νίκη για να… εξασφαλιστεί και βαθμολογικά, για να μπορεί να παίξει πιο ελεύθερα στα δύο τελευταία ματς με Δόξα (εντός) και Ερμή (εκτός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ