aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΞεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους τραυματίες στον Εθνικό, αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση στο Μακάρειο με τη Δόξα. Εκτός πλάνου του Ιβανάουσκας είναι οι Γκαβρίλα, Γκριγκαλάβα και Πινσέλι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κιπιάνι και Χατζηβασίλη.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Λιθουανού, θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω και των απουσιών. Ο Πολωνός τερματοφύλακας Πάτρικ Πρότσιεκ θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο, αφού ο Μπογκαντίνοφ είναι τιμωρημένος. Επίσης ο Κατσιαράβα διεκδικεί θέση.

Αύριο πάντως, ο Εθνικός έχει ανάγκη τη νίκη κόντρα στη Δόξα, αφού έχει μόνο τέσσερις βαθμούς. Μετά την επιτυχία επί της Αναγέννησης θέλει να δώσει συνέχεια για να ανέλθει βαθμολογικά. Με δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα πάρει ανάσες, ενώ σε αντίθεση περίπτωση θα έχει δυσκολίες.

Ο πρώην τεχνικός του Εθνικού Ντανίλο Ντόντσιτς δεν άργησε να βρει δουλειά και μετακόμισε από την Κύπρο στη Μάλτα. Ο Σέρβος προπονητής είναι το νέο αφεντικό της «St. Andrews»  και με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

«Είμαι χαρούμενος με το νέο πρότζεκτ, την ατμόσφαιρα στην ομάδα, τις εγκαταστάσεις και πάνω απ’ όλα με τους ανθρώπους που θα δουλέψω. Δεν είναι εύκολος στόχος, αλλά με σκληρή δουλειά όλα είναι πιθανά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ