aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Βλέπει» δύο Λετονούς

«Βλέπει» δύο Λετονούς

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Βαϊορέλ Φερφελέα δεν ικανοποίησε τον Ντανίλο Ντόντσιτς στην προετοιμασία επί βουλγαρικού εδάφους και ειδοποιήθηκε πως δεν έχει θέση στον Εθνικό.

Ο 31χρονος Ρουμάνος ακραίος επιθετικός «κόπηκε» ουσιαστικά στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με αντίπαλο την Σαπουρτάλο αφού όπως ενημέρωσαν οι κυανόλευκοι, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Χθες αποχώρησε και από το Μπάνσκο όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Άχνας.

Ο 26χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός Νταβόρ Ρόκατς θα συνεχίσει τα δοκιμαστικά και η τύχη του θα κριθεί από τον Ντόντσιτς τις επόμενες ημέρες. Χθες ενσωματώθηκαν στην αποστολή του Εθνικού δύο Λετονοί οι οποίοι επίσης θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Ντόντσιτς. Πρόκειται για τους Νικίτα Μπέρενφελντς (φωτό) και Έντγκαρ Γερμολάγεφ.

Η ένταση των προπονήσεων στη Βουλγαρία είναι πολύ ψηλή. Στις πρωινές προπονήσεις ο Ντόντσιτς δίνει μεγάλη σημασία στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ενώ τα απογεύματα οι προπονήσεις είναι με περισσότερο με μπάλα. Από τις τελευταίες προπονήσεις απουσίασε ο τραυματίας Κιπιάνι. Ο Ρώσος πλάγιος επιθετικός υπέστη τράβηγμα στο φιλικό με την Σαμπουρτάλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ