aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΒελτιωμένος αλλά και πάλι χωρίς το γκολ

Βελτιωμένος αλλά και πάλι χωρίς το γκολ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Εθνικού, αύριο με τον Οθέλλο, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά ο Εντουάρντο Πινσέλι. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που έχασε όλη την προετοιμασία λόγω προβλήματος στο γόνατο που είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση, ανεβάζει ρυθμό και χρειάζεται παιχνίδια. Πρόκειται για το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώτης Εγκωμίτης καθώς όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι.

Ο Κύπριος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο τελευταίο φιλικό με την Ανόρθωση. Είδε του παίκτες να βάζουν πάθος στο παιχνίδι τους και να έχουν καλή παρουσία. Ζήτησε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να παρουσιάσουν ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Και στον αγώνα με την Ανόρθωση παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η ομάδα της Άχνας έφτιαξε κάποιες φάσεις αλλά δεν τις αξιοποίησε. Στα τελευταία τρία φιλικά ο Εθνικός πέτυχε ένα γκολ, κόντρα στον Άρη. Δεν σκόραρε στα παιχνίδια με Δόξα και Ανόρθωση.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Αλκή, στο Δασάκι, ο Εθνικός έχει ένα έξτρα κίνητρο για τη νίκη, αφού είναι σημαντικό να αποκτήσει θετική ψυχολογία, υπό το βάρος του εμπάργκο μετεγγραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ