aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΒάζει μπλόκο με οδηγό την παράδοση

Βάζει μπλόκο με οδηγό την παράδοση

Ο Εθνικός υποδέχεται στο Δασάκι την Ανόρθωση και στοχεύει στη νίκη. Η ομάδα της Άχνας, με όπλο την καλή παράδοση που έχει κτίσει εντός έδρας τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο τη «Μεγάλη Κυρία», φέρεται αποφασισμένη να τα δώσει όλα για τη νίκη, την οποία έχει άμεση ανάγκη. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε από αυτήν ήταν την 1η Φεβρουαρίου 2014 με 1-2.

Απόψε θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην παράδοση, μα και στα θετικά αποτελέσματα, μετά το 0-0 στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας. Υπάρχει ανάγκη για βαθμούς, αφού οι μπλε βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και συγκεκριμένα στη 13η και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης έριξε βάρος και στην ψυχολογία εντός της εβδομάδας, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές στους παίκτες του ότι μπορούν να νικήσουν την πρωτοπόρο. Η δύναμη, το πάθος και η αυτοσυγκέντρωση είναι τα έξτρα στοιχεία που ζήτησε από αυτούς, πέραν των θεμάτων που αφορούν στην τακτική. Το θετικό για τον Κύπριο τεχνικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα.

Πολλά θα περιμένει σήμερα από τις αποκρούσεις του Μάρτιν Μπογκατίνοφ, την ηγετική φυσιογνωμία του Εντουάρντο Πινσέλι και την εκτελεστική ικανότητα του Νικολάι Κιμπιάνι. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας, στο «Αμμόχωστος», απέναντι στους ερυθρόλευκους. Ή, αν θα γίνουν, δεν θα είναι πολλές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ