aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΒάσει ενδείξεων, χωρίζουν οι δρόμοι με τον Ιβανάουσκας

Βάσει ενδείξεων, χωρίζουν οι δρόμοι με τον Ιβανάουσκας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το γυαλί ανάμεσα στον Ιβανάουσκας και τη διοίκηση του Εθνικού φαίνεται ότι έχει ραγίσει και δύσκολα θα πορευτούν μαζί και στη νέα χρονιά. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις αναφέρουν ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι του Λιθουανού τεχνικού με την ομάδα της Άχνας. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση του Ιβανάουσκας με τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου, μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Επίσημα μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε, οπότε και δεν αποκλείεται να προκύψει ανατροπή σκηνικού και ο Ιβανάουσκας να παραμείνει και τη νέα χρονιά στο Δασάκι. Να σημειωθεί, πως και ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δύσκολα θα παραμείνει και ότι είναι ανοικτός για οποιαδήποτε πρόταση για το μέλλον. Οι αιχμές που άφησε ο Ιβανάουσκας με τις δηλώσεις του για τον αγώνα με τη Δόξα, επιρρίπτοντας ουσιαστικά ευθύνες σε παίκτες και διοίκηση, ενώ ο ίδιος δεν ανέλαβε καμία ευθύνη, φαίνεται ότι ενόχλησαν τους κυανόλευκους.

Οι Αχνιώτες δεν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία που είχε η ομάδα τους το τελευταίο διάστημα, όπου έμεινε χωρίς νίκη για τρεις μήνες με αποτέλεσμα να μπλεχτεί σε περιπέτειες. Παρότι σε κάποια φάση διεκδικούσε ακόμη και την είσοδο στην εξάδα, στο τέλος μπλέχτηκε σε περιπέτειες και εξασφάλισε την παραμονή της μόλις δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ακόμη υπάρχει και το θέμα της διαχείρισης αρκετών αγώνων. Ο Εθνικός σε πολλά παιχνίδια προηγήθηκε στο σκορ αλλά στο τέλος δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα.

Μετά από διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και ο Βάλντας Ιβανάουσκας τους περιμένει για να τους τα ψάλλει. Ο προπονητής του Εθνικού δεν χωνεύει με τίποτα την εντός έδρας συντριβή από τη Δόξα με το βαρύ 0-4, κατόπιν ανεπαρκούς απόδοσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ