aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤρίποντο για να... ξεφύγει

Τρίποντο για να… ξεφύγει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Εθνικού Άχνας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη μιας και με νίκη ο Εθνικός θα πάει στους 14 βαθμούς, θα ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Θα επιστρέψει στις επιτυχίες αποβάλλοντας την πίεση και το άγχος των τεσσάρων σερί αγώνων χωρίς κέρδος.

Το κλίμα, παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, είναι αρκετά καλό και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθει η νίκη που θα φέρει πολλαπλά οφέλη. Αγωνιστικά ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από την απουσία του Κουντόμπιακ που δεν προλαβαίνει.

Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και κάποιες αλλαγές αναμένεται ότι θα γίνουν. Επιστρέφουν επίσης Γκλομπάρτ και Κυπριανού οι οποίοι λύνουν τα χέρια του Κύπριου τεχνικού. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιες είναι οι σκέψεις του, όμως δεν αποκλείεται να ξαφνιάσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ