aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤρία συμβόλαια που καίνε

Τρία συμβόλαια που καίνε

Λόγω του εμπάργκο στον Εθνικό ασχολούνται μόνο με ανανεώσεις συμβολαίων αφού δεν μπορούν να κάνουν μετεγγραφές. Με εξαίρεση τους Ζελάγια, Χατζηβασίλη που μετακόμισαν στον Απόλλωνα, για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει αποχωρήσει άλλος παίκτης. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με τους Αράμπαλ, Κρατσιούνοφ, Κιπιάνι. Και στους τρεις έγινε πρόταση και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα παραμείνουν στο Δασάκι.

Όσον αφορά στον Κατσιαράβα, στον Εθνικό ελπίζουν ότι δεν θα βρει ομάδα στο εξωτερικό. Άλλωστε στο Δασάκι έχουν δηλώσει ότι η αποχώρηση του Ζελάγια επιβάλλει την παραμονή Κατσιαράβα. Για το θέμα του προπονητή δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά οι ενδείξεις αναφέρουν ότι ο Εθνικός θα πορευθεί με τον Γιώτη Εγκωμίτη στη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου, ημέρα που θα γίνουν τα εργομετρικά τεστ, και αρχές Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στα βάσανα των προπονήσεων. Η διοίκηση θα καταβάλει προσπάθεια για να γίνει στο εξωτερικό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που θα εξαρτηθεί από το οικονομικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ