aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Τρέχει» για στόπερ

«Τρέχει» για στόπερ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Έμφαση στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού έδωσε τις τελευταίες μέρες ο προπονητής του Εθνικού, Ντανίλο Ντόντσιτς. Μετά την αποχώρηση του Ιάκομοπ, ο Σέρβος τεχνικός θέλει έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν.

Πέρα από τον Ιάκομπ, αποχώρησαν και οι άλλοι δύο στόπερ που ήταν πέρσι στην ομάδα, οι Μιράντα και Ατάντα. Στη Βουλγαρία αναμένεται ξένος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ντόντσιτς.

Εξάλλου, το πρώτο του φιλικό στη Βουλγαρία, εκεί που προετοιμάζεται τις τελευταίες μέρες, θα δώσει σήμερα (18:00) ο Εθνικός με αντίπαλο τη Σαπουρτάλο Τιφλίδας. Στο σημερινό φιλικό ο Ντανίλο Ντόντσιτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει περισσότερο στραμμένη την προσοχή του στους δύο υπό δοκιμή Ρώσους ποδοσφαιριστές, τον Κιπιάνι και τον Ντόβπνια. Ο Κιπιάνι (που είναι επιθετικός) στα δύο φιλικά που έδωσε ο Εθνικός στην Κύπρο, με Δόξα και Καρμιώτισσα, έδειξε καλά στοιχεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ