aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤραυματίστηκαν οι Ιλουρίντζε και Κιπιάνι

Τραυματίστηκαν οι Ιλουρίντζε και Κιπιάνι

Ο Εθνικός δεν είχε καλή απόδοση και προβλημάτισε και στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0 στο Δασάκι. Όπως φάνηκε, η ομάδα της Άχνας θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να φθάσει στο επίπεδο που τη θέλουν οι παράγοντες και οι οπαδοί της.

Εκτός και αν ο Ντανίλο Ντόντσιτς θέλησε να θολώσει τα νερά ενόψει ΑΕΛ. Όπως και να έχει, η εικόνα που βγάζει ο Εθνικός δεν είναι καλή και χρειάζεται βελτίωση για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο φιλικό με τον Ερμή αγωνίστηκε για 90 λεπτά ο νεοαποκτηθείς Πολωνός τερματοφύλακας Πάτρικ Πρόκεϊ. Απουσίαζαν, ο Κατσιαράβα που είναι με την Εθνική Ελπίδων της Γεωργίας, ο Αρέστη που είναι με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, όπως και ο τραυματίας Ρόκατς. Από το προχθεσινό φιλικό αποχώρησαν τραυματίες, ο πλάγιος επιθετικός Κιπιάνι και ο μεσοεπιθετικός Ιλουρίντζε. Θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και θα διαφανεί κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός τους.

Αύριο θα γίνει νέο φιλικό παιχνίδι στο Δασάκι, με αντίπαλο τον Οθέλλο αυτή τη φορά. Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Εθνικού ο νεοαποκτηθείς Ελάγια. Ο ερχομός του Αργεντινού με ιταλικό διαβατήριο, θα φέρει στην έξοδο έναν κοινοτικό, με τις ενδείξεις να φωτογραφίζουν τον Κροάτη στόπερ Ρόκατς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ