aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤούς «καταπλάκωσε» η αστο«Χ»ία τους! (video)

Τούς «καταπλάκωσε» η αστο«Χ»ία τους! (video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στο «λευκό» 0-0 έμειναν Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός Άχνας στο «DaNoi Αμμόχωστος-Επιστροφή», στο πέσιμο της αυλαίας της 7ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ασφαλώς δεν ήθελε καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες αμφότερες καίγονται για βαθμοθηρία για να ξεκολλήσουν από την επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, αλλά ερυθρόλευκοι και μπλε προδόθηκαν από την αφλογιστία των επιθετικών τους.

Όσον αφορά στο παιχνίδι; Από τα πρώτα λεπτά, ο Εθνικός παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένος να φτάσει πρώτος στο γκολ. Δεν τα κατάφερε, αλλά είχε πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Ρόκατς, Κιπιάνι και προηγουμένως τον νεαρό Παπαγεωργίου ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι στα πρώτα λεπτά. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώτη Εγκωμίτη είχαν περισσότερο πάθος, μπλόκαραν τα ατού των γηπεδούχων και ήταν πιο οργανωμένοι, εν αντιθέσει με τους ερυθρόλευκους οι οποίοι δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από 2-3 μπαλιές στο μεγαλύτερο διάστημα του 45λεπτου. Πέραν αυτού, το άγχος ήταν ευδιάκριτο και δεν άφηνε τους. Όλα αυτά συντέλεσαν ώστε να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, η εικόνα της αναμέτρησης ήταν καλύτερη, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και μπορούσαν σε κάποιες περιπτώσεις με τους Παπαγεωργίου και Ιλουρίντζε να ανοίξουν το σκορ, αλλά τούς «καταπλάκωσε» η αστοχία. Η Σαλαμίνα αποφάσισε να τα δώσει όλα για όλα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης και απώλεσε σπουδαία τριπλή ευκαιρία στο 79’ όταν μετά από δοκάρι του Μανογιάν, Νταμαού και Μακρίεφ από πλεονεκτική θέση δεν βρήκαν στόχο.

Νέα Σαλαμίνα (Λιάσος Λουκά): Βεσελόφσκι, Καρώ, Ρόκε, Μακρίεφ, Σανγκόι (70′ Νταμαού), Κούσουλος, Γκράσι, Μπριζίντο (54′ Μανογιάν), Μιντίκκης, Κορέια, Ρέινολντς (81′ Παπαδόπουλος).

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Στόιτσεφ, Ρόγκατς, Πινσέλι, Κιπιάνι, Ιλουρίντζε (89′ Αρέστη), Κυπριανού (82′ Χαραλάμπους), Σικάρσκι, Φιλίποφ, Παπαγεωργίου (90′ + 6 Μουλαζίμης), Ντόβπνια.

Σκόρερ: -/-

Κίτρινες: Ρέινολντς, Σανγκόι / Ντόβπνια, Στόιτσεφ, Πινσέλι.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: «DaNoi Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς.

Α’ βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

Β’ βοηθός: Στέλιος Νικήτα.

Τέταρτος: Χρίστος Ν. Χρίστου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Πανίκος Καΐλης.

Το live της αναμέτρησης!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ