aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο βλέμμα στους νέους και στους υπό δοκιμή

Το βλέμμα στους νέους και στους υπό δοκιμή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το πρώτο του φιλικό θα δώσει σήμερα ο Εθνικός με αντίπαλο τη Δόξα στο Δασάκι (18:30). Οι ποδοσφαιριστές μετά από τις δυνατές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή τους σε ποια κατάσταση βρίσκονται και ο Ντόντσιτς να εξαγάγει τα πρώτα συμπεράσματα.

Φιλικά παιχνίδια θα δώσει και στη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σήμερα, παρόλο ότι θα γίνει το φιλικό με τη Δόξα, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και το πρωί.

Στο σημερινό φιλικό ο Ντανίλο Ντόντσιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Σέρβος τεχνικός δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του για να θέσουν τις βάσεις για μια καλή χρονιά. Τα φώτα θα είναι στραμμένα στα νέα αποκτήματα, αλλά και στους τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, τους Ρώσους Κιπιάνι και Ντόβπνια και τον Σέρβο Γκοΐκοβιτς.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμμετέχουν από την αρχή στην προετοιμασία του Εθνικού και έχουν υπογεγραμμένο προσύμφωνο, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αν ικανοποιήσουν την τεχνική ηγεσία. Τόσο το σημερινό φιλικό όσο και αυτό του Σαββάτου με την Καρμιώτισσα στο Δασάκι, θα αποτελέσουν σημαντικό κριτήριο για την απόκτηση των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ