aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο πήρε πάνω του ο πρόεδρος

Το πήρε πάνω του ο πρόεδρος

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το θέμα του νέου προπονητή του Εθνικού, το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου, ο οποίος δεν θα αργήσει να πάρει την απόφασή του. Ο διοικητικός ηγέτης των Αχνιωτών είχε επαφές με κάποιους προπονητές και εντός της εβδομάδας αναμένεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους μπλε έχει προταθεί ένας Ισραηλινός τεχνικός, αλλά οι παράγοντες του Εθνικού φαίνεται ότι προτιμούν συμπατριώτη μας, που να γνωρίζει και την ομάδα και το κυπριακό πρωτάθλημα. Δύο Κύπριοι προπονητές που βρίσκονται στα υπόψη είναι οι Νίκος Παναγιώτου και Κώστας Καϊάφα, με τους οποίους έγιναν οι πρώτες διερευνητικές επαφές προκειμένου να υπάρξει βολιδοσκόπηση των προθέσεων τους.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ένας εκ των δύο αναμένεται να είναι το επόμενο αφεντικό των αποδυτηρίων στο Δασάκι, χωρίς βέβαια να αποκλείεται οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, αφού όπως προαναφέραμε προτάθηκαν κι αξιολογούνται και άλλοι Κύπριοι τεχνικοί. Παραμένει άγνωστο για την ώρα εάν ο Γιώτης Εγκωμίτης, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε για να αναλάβει την ομάδα ως πρώτος προπονητής, θα παραμείνει στο νέο προπονητικό τιμ.

Πάντως, όποιος κι αν θα είναι ο νέος κόουτς, δεν πρόκειται να αλλάξει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας, που έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό από τον Γιώτη Εγκωμίτη και τη διοίκηση. Τα εργομετρικά θα αρχίσουν στις 26 Ιουνίου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Εθνικού Άχνας θα γίνει και πάλι στο Πάνσκο της Βουλγαρίας, από τις 16-26 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ