aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο πιο δυνατό μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν

Το πιο δυνατό μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το πιο δυνατό του φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα δώσει σήμερα ο Εθνικός Άχνας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στις 19:00 στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Η ομάδα της Άχνας που προέρχεται από ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας αλλά και από πρωινή προπόνηση θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει δυνάμεις απέναντι σε ένα μεγάλο και πιο προχωρημένο -από πλευράς ετοιμότητας- αντίπαλο. Το σημερινό φιλικό θα αποτελέσει και το σοβαρότερο κριτήριο για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Ντανίλο Ντόντσιτς από την εμφάνιση της ομάδας του στη προχθεσινή φιλική νίκη με 3-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο Σέρβος τεχνικός δοκίμασε διάφορα σχήματα και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Το φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου ήταν το έβδομο που έδωσε μέχρι τώρα ο Εθνικός. Ο αρχηγός Χρίστος Πογιατζής ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο β’ ημίχρονο και πέτυχε δύο γκολ. Το άλλο γκολ πέτυχε ο υπό δοκιμή Κιπιάνι. Ο Ρώσος πλάγιος επιθετικός έδειξε καλά στοιχεία σε άλλο ένα φιλικό και το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει στην ομάδα.

Δεν αγωνίστηκαν οι Πινσέλι, Φράνσα και Μπογκαντίνοφ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντόντσιτς χρησιμοποίησε τους Μυτίδη, Μουλαζίμη, Κρατσιούνοφ, Στόιτσιεφ, Ρόκατς, Αράμπαλ, Ενέσκου, Ιλουρίντζε, Κιπιάνι, Κυπριανού, Χατζηβασίλης. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Χάτζιαρος, Ντόβπνια, Ηλία, Παπαγεωργίου, Κκονέ, Ζέφερσον, Κατσιαράβα, Πογιατζής, Αρέστη, Γκαβρίλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ