aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο παιχνίδι της χρονιάς...

Το παιχνίδι της χρονιάς…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όσο υπερβολικός και αν φαντάζει ο τίτλος, με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζουν στον Εθνικό Άχνας την αυριανή αναμέτρηση με τη Δόξα. Μετά την επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια είναι ξεκάθαρο ότι το ματς με τους πράσινους της Κατωκοπιάς είναι εξαιρετικά σημαντική όσον αφορά στο μέλλον της στην Α’ Κατηγορία.

Όχι ότι αν ηττηθεί θα καταστραφεί ή θα αλλάξει κάτι δραματικά, αλλά σε περίπτωση νίκης θα αφήσει στον βυθό την ομάδα της Δόξας, θα αυξήσει τις αποστάσεις και θα βάλει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω. Το θετικό για τον Γιώτη Εγκωμίτη είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Κάτι που αναμένεται να φέρει αλλαγές στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του και θεωρεί ότι η ψυχολογία σε τέτοια ματς θα παίξει σημαντικό ρόλο. Μέσα στην έδρα του ο Εθνικός θέλει να δείξει τα δόντια του και να εκμεταλλευτεί αυτό τον σημαντικό παράγοντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ