aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο μηδέν παθητικό θα 'ναι… μισή νίκη!

Το μηδέν παθητικό θα ‘ναι… μισή νίκη!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Εξυπακούεται πως σε περίπτωση που ο Εθνικός καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στην αναμέτρηση της Δευτέρας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», τότε οι πιθανότητές του να φτάσει στην κατάκτηση της δεύτερης φετινής του νίκης θα είναι αυξημένες.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης περιμένει πολλά από τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να παίξουν στα μετόπισθεν της ομάδας, ενώ ακόμη περισσότερο βασίζεται στην απόδοση του Μάρτιν Μπογκατίνοφ. Αν ο Σκοπιανός τερματοφύλακας βρεθεί στην καλή του ημέρα, είναι σχεδόν ανίκητος. Στα πλείστα παιχνίδια έκανε εξαιρετική εμφάνιση, όμως προδόθηκε από τους αμυντικούς του. Μόνο μια φορά όλα λειτούργησαν σωστά στα μετόπισθεν και ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν δέχθηκε κάποιο γκολ. Συγκεκριμένα, αυτό έγινε στην αναμέτρηση με την Πάφος FC, όπου οι Αχνιώτες διατήρησαν το μηδέν παθητικό και στο τέλος πανηγύρισαν την πρώτη και μοναδική τους νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Κάτι ανάλογο θα επιδιώξουν να κάνουν και στην αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα, με τον Γιώτη Εγκωμίτη ν’ αναμένεται να κάνει τις τελευταίες δοκιμές του ενόψει του αυριανού ματς. Δύσκολα ο Κύπριος τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα του Εθνικού, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Κύπριος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου να βάλουν τέρμα στις αποτυχίες για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Μέχρι στιγμής ο Εθνικός μετρά μόνο μία νίκη εντός και κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο του «διπλό» στην τρίτη του φετινή απόπειρα εκτός έδρας. Στις προηγούμενες δύο εξόδους με τον Ερμή και την Ομόνοια δέχθηκε ισάριθμες ήττες και δεν θέλει να τριτώσει το κακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ