aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο καθυστερούν όσο μπορούν

Το καθυστερούν όσο μπορούν

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η διοίκηση του Εθνικού ελπίζει ότι θα πάρει θετική απάντηση από τους Νικολάι Κιπιάνι (φωτό), Μπρούνο Αράμπαλ και Πλάμεν Κρατσιούνοφ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, όμως, προτού βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο για ανανέωση συνεργασίας, θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για εξεύρεση καλύτερης λύσης.

Έχουν την ευχέρεια να καθυστερήσουν την απάντησή τους, αφού τα… χέρια των παραγόντων του συλλόγου της Άχνας είναι δεμένα λόγω του εμπάργκο μετεγγραφών. Γι’ αυτό και η διοίκηση των μπλε είναι υποχρεωμένη να περιμένει.

Από εκεί και πέρα, είναι θέμα χρόνου να κλείσει το θέμα του προπονητή. Ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και σύντομα θα έχει συνάντηση με τον Κίκη Φιλίππου. Στα υπέρ του συγκαταλέγεται ότι υπήρξε βοηθός των Ντανίλο Ντόντσιτς και Βάλντας Ιβανάουσκας. Άρα γνωρίζει καλά το έμψυχο δυναμικό με το οποίο θα εργαστεί σε περίπτωση πρόσληψής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ