aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο κακό στον Εθνικό έχει παραγίνει

Το κακό στον Εθνικό έχει παραγίνει

Μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Βάλντας Ιβανάουσκας, οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Στο τριήμερο ρεπό οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα.

Ο Ιβανάουσκας αναμένεται ότι θα ασκήσει έντονη κριτική στους παίκτες του για την κάκιστη εμφάνιση στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα σε μια προσπάθειά του να τους αφυπνίσει ώστε να γυρίσουν σελίδα και να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες. Ο Λιθουανός τεχνικός θα ψάξει να βρει άμεσα το λάθος για να διορθώσει την παρατεταμένη κακή εικόνα της ομάδας προκειμένου να επανέλθει ο Εθνικός στις νίκες αφού δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση.

Το κλίμα σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο μετά και τη νέα ήττα από τη Σαλαμίνα. Στο Δασάκι  υπάρχει μουρμούρα, απογοήτευση αλλά και έντονος προβληματισμός από την καθίζηση της ομάδας το τελευταίο δίμηνο.

Ο προβληματισμός, αλλά και η απογοήτευση αγγίζει όλους στην ομάδα.  Και τον προπονητή, αλλά και τους ποδοσφαιριστές αφού κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Από εδώ και εμπρός κανείς πλέον δεν είναι στο απυρόβλητο αφού μετά τις συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις και τις ήττες ο Εθνικός δεν είναι άνετος βαθμολογικά.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκης Φιλίππου, αναμένει ότι μετά τη διακοπή ο Εθνικός θα παρουσιαστεί με διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο και θα χτυπήσει τα παιχνίδια με τον Άρη και τη Δόξα εκτός έδρας ώστε να μην μπλεχτεί ο σύλλογος σε περιπέτειες.

Για την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος με τους 30 βαθμούς, αλλά εάν ο Εθνικός συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και δεν αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν  και κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί ο πρόεδρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ