aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤο γύρισε και «ξεκόλλησε» ο Άρης (pics & video)

Το γύρισε και «ξεκόλλησε» ο Άρης (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έφεξε επιτέλους για τον Άρη. Με δύο γκολ του Κρίστερ Γιούσεφ στο 47’ και στο 83’ η ελαφρά ταξιαρχία πέτυχε την πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα και με τους τρεις βαθμούς, έφθασε στους έξι και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, αντέδρασε θετικά, καθώς πολύ νωρίς , μόλις στο 10’ βρέθηκε να χάνει με γκολ του Παπαγεωργίου. Στην επανάληψη, όμως οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ολική ανατροπή. Στο 47’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γιούσεφ και στο 83’ ο ίδιος έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίκτυα του Εθνικού για να χαρίσει μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του, η οποία θα δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα της Λεμεσού.

Το γρήγορο γκολ, που δέχθηκε ο Άρης επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο για να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και να φθάσουν σε ένα γκολ. Με την πάροδο του χρόνου, ο Νικολίτσα με τους Φράγκου – Παναγή προσπάθησαν να ανεβάσουν πιο ψηλά την ομάδα τους. Οι πράσινοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Αλέξε στο 26’, όμως καθυστέρησε και οι αμυντικοί του Εθνικού πρόλαβαν και έδιωξαν. Οι δύο Ρουμάνοι επιθετικοί, ο Αλέξε με τον Νικολίτσα είχαν αρκετή όρεξη, όμως η αντίπαλη άμυνα ήταν σταθερή, με τους Ρόγκατς και Ιλουριντζε να καθαρίζουν κάθε κίνδυνο. Για τον Εθνικό, ο Κιπιάνι, ήταν ο ποδοσφαιριστής που κρατούσε πιο πολύ την μπάλα και δημιουργούσε για τους συμπαίκτες του, όπως έγινε και στην φάση του γκολ στο 10’, όπου, μπήκε ωραία από πλάγια, είδε το νεαρό Παπαγεωργίου, ο οποίος με ωραίο αριστερό σουτ δεν αστόχησε.

Από την πάσα του Νικολίτσα, ο Γιούσεφ πολύ νωρίς με ιδανικό τρόπο στο 47’ έφερε το ματς στα ίσα και η αναμέτρηση απέκτησε καινούργιο ενδιαφέρον. Ο Άρης ανέβασε στροφές, σε αντίθεση με τον Εθνικό, που αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ. Στο 64’ ο Πάγκαλος, τσίμπησε την μπάλα προ του Μπογκατίνοφ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι με την είσοδο των Πάγκαλου – Ιονίτσα τονώθηκαν επιθετικά, ανέβηκαν στην περιοχή του Μπογκατίνοφ και στο 83’ ο κορυφαίος του αγώνα Κρίστερ Γιούσεφ, έγραψε τον όμορφο επίλογο, στέλνοντας για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίκτυα του Εθνικού.

Άρης (Γιάννης Χριστόπουλος): Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Ντρομπάροφ, Ράντου Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Φράγκος (63’ Πάγκαλος), Παναγή, Γιούσεφ, Νικολίτσα (81’ Μεντζέτοβιτς), Αλέξε (66’ Ιονίτσα).

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Φιλίποφ Στόιτσεφ, Ρόγκατς, Σικάρσκι, Κυπριανού (73’ Αρέστη), Πινσέλι (34’ Ενέσκου), Ντόβμπνια, Κιπιάνι, Παπαγεωργίου, Ιλουρίτζε (86’ Χαραλάμπους).

Σκόρερ: 47’, 83’ Γιούσεφ / 10’ Παπαγεωργίου.

Κίτρινες: Νικολίτσα/ Σικάρκσι, Παπαγεωργίου, Στόιτσεφ (3η).

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: Τσίρειο

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης.

Α’ Βοηθός: Αριστείδης Χρίστου.

Β’ Βοηθός: Χαράλαμπος Ξενοφώντος.

4ος: Ανδρέας Μ. Αργυρού.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ