aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο φιλικό ετοιμότητας και τα έντονα παράπονα από το ματς με την ΑΕΚ

Το φιλικό ετοιμότητας και τα έντονα παράπονα από το ματς με την ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τον Λαμπάν να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ο Εθνικός Άχνας συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε προβλήματα. Ο Γιώτης Εγκωμίτης θέλησε να εκμεταλλευθεί τη διακοπή και γι’ αυτό έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Οθέλλο.

Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 17:00 στην Αθηένου και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να παίξουν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα. Το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Βενσάν Λαμπάν, ώστε να προετοιμαστεί καταλλήλως για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί. Μοναδικός ποδοσφαιριστής ο οποίος απουσιάζει από τις προπονήσεις είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Στην ομάδα της Άχνας έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ, ασχέτως αν δεν δημοσιοποίησαν τα παράπονά τους. Εστιάζουν στη φάση του πέναλτι και υποστηρίζουν πως μετά το δοκάρι ο Τρουγιόλς έσπρωξε τον Μιγκελίτο πριν σκοράρει. Επιπλέον στην εκτέλεση της εσχάτης των ποινών μπήκαν στη μεγάλη περιοχή πολλοί παίκτες της ΑΕΚ και θα έπρεπε να δοθεί επανάληψη.

Διαμαρτυρίες υπάρχουν και για το δεύτερο γκολ, τόσο για οφσάιντ όσο και για επιθετικό φάουλ. Βέβαια, στον Εθνικό δεν κλείνουν τα μάτια στην άσχημη εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και αναγνωρίζουν ότι δίκαια κέρδισε τον αγώνα η ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ